Description

Apartament Me Qera Ditore në Bllok, Tiranë / Daily Rental Apartment

Eksploroni kryeqytetin shqiptar në stil dhe komfort duke qëndruar në një apartament të ofruar për qira ditore në zonën e Bllokut nga destinacioni.com.

1.Apartamenti ndodhet në zemër të Bllokut, një nga zonat më të preferuara dhe të kërkuara të Tiranës. Me akses të shkëlqyer në qendrën e qytetit, restorante, dhe kafeteri të njohura

2. Apartamenti është i dizajnuar me kujdes për të ofruar një ambient të modernizuar dhe të rehatshëm. Pajisjet e brendshme janë të zgjedhura me kujdes dhe ofrojnë                       një përvojë të lartë jetesore.

3. Eksploroni jetën në qytet me një ndjenjë të veçantë të kthimit në shtëpi në një apartament të destinacioni.com në Bllok, Tiranë. Rezervoni sot për një përvojë të                              paharruar!

Daily Rental Apartment in Block, Tirana / Daily Rental Apartment

Explore the Albanian capital in style and comfort by staying in an apartment offered for daily rent in the Bllok area by destinacioni.com.

1. The apartment is located in the heart of the Bllok , one of the most preferred and sought-after areas of Tirana. With excellent access to the city center, popular restaurants and cafes.

2. The apartment is carefully designed to provide a modernized and comfortable environment. The interior fittings are carefully selected and offer a high quality living experience.

3. Explore city life with a special feeling of coming home in a destination.com apartment in Bllok, Tirana. Book today for an unforgettable experience!

Apartament Me Qera Ditore ne Bllok, Tirane

Daily Rental Apartment in Blloku, Tirana

Accommodates 5 Guests

2 Bedrooms 🛌

BOOK NOW 📥