Description

Apartament Me Qera Ditore Dhermi / Daily Rental Apartment

Arratisu në bukurinë mahnitëse bregdetare të Dhërmiut, Vlorë përjetoni një qëndrim të këndshëm me këtë Apartament me Qira Ditore, të kuruar me kujdes nga Destinacioni.com. Shijoni më të mirën e jetesës buzë detit dhe rehatinë moderne.

Ky Apartament ndodhet në qytetin bregdetar të Dhërmiut, ky apartament ofron një vendndodhje ideale afer detit.

Apartamenti ka një  hapesire të bollshme me dy dhoma gjumi, duke siguruar strehim të rehatshëm për deri në tre të ftuar.

Apartamenti eshte i pajisur me nje tualet modern, i kompletuar dhe arreduar  per te rritur komoditetin tuaj gjate qendrimit tuaj ne Dhermi.

Qëndroni të lidhur me Wi-Fi me shpejtësi të lartë. Qoftë për punë apo kohë të lirë, apartamenti siguron akses të qetë në internet gjatë gjithë qëndrimit tuaj.

Përjetoni bukurinë e Dhërmiut, Vlorë, me një apartament me qira ditore nga Destinacioni.com. Rezervoni qëndrimin tuaj tani për një vendstrehim të paharrueshëm bregdetar, ku rehatia moderne takohet me qetësinë bregdetar

 

Apartment For Daily Rent Dhermi / Apartment For Daily Rent

Escape to the stunning coastal beauty of Dhermi, Vlore, and immerse yourself in a delightful stay with this Daily Rental Apartment, thoughtfully curated by Destinacioni.com. Enjoy the best of seaside living and modern comfort.

Situated in the charming coastal town of Dhermi, this apartment offers an idyllic location, providing both a serene getaway and easy access to the vibrant local scene.

The apartment features a spacious interior with two bedrooms, ensuring comfortable accommodation for up to three guests. The layout is designed for both convenience and relaxation.

The apartment comes equipped with a modern bathroom, complete with amenities to enhance your comfort during your stay in Dhermi.

Stay connected with the complimentary WiFi service. Whether for remote work or sharing your vacation moments, the villa provides high-speed internet connectivity for your convenience.                          Experience the beauty of Dhermi, Vlore, with a Daily Rental Apartment from Destinacioni.com. Book your stay now for an unforgettable coastal retreat, where modern comfort meets seaside serenity.

 

Apartament Me Qera Ditore ne Dhermi 🏡

Daily Rental Apartment in Dhermi, Vlore

📍 6 Minutes walk from the beach

Accomodates 3 Guests

2 Bedrooms 🛌

1 Bathroom

Free Wifi & Free Parking 🚘

BOOK NOW 📥