Description

Apartament Me Qera Ditore Durres

Eksploroni Durrësin duke qëndruar në një apartament të ofruar për qira ditore nga destinacioni.com.

 1. Pozicioni dhe Distanca nga Plazhi:

  • Apartament Me Qera Ditore Durres
  • Apartamenti ndodhet në një vendndodhje të shkëlqyer dhe ofron akses të lehtë në plazh, duke garantuar një përvojë bregdetare të paharruar.
  • Apartamenti është i dizenjuar me kujdes, duke përfshirë interiere moderne dhe pajisje të plota për të siguruar një qëndrim komod.Përveç ambientit të mrekullueshëm, destinacioni.com siguron dhe sherbimin e makinave me qera  shtesë për të bërë qëndrimin tuaj sa më të këndshëm.Shijoni pamjen nga një ballkon ose tarracë e përfshirë në apartament, duke ofruar një atmosferë relaksuese.Mund të bëni rezervimin online në faqen zyrtare të destinacioni.com dhe të kryeni pagesën me lehtësi dhe siguri.

Explore Durres by staying in a daily rental apartment offered by destinacioni.com.

 1. Location and Proximity to the Beach:

  • The apartment is situated in an excellent location, providing easy access to the beach, ensuring an unforgettable seaside experience.
  • The apartment is carefully designed, featuring modern interiors and full facilities to ensure a comfortable stay.
  • In addition to the marvelous ambiance, destinacioni.com provides extra services and amenities to make your stay even more enjoyable.
  • Enjoy the view from an included balcony or terrace, offering a relaxing atmosphere.You can make an online reservation on the official destinacioni.com website and complete the payment easily and securely.
  • Posizione e Distanza dalla Spiaggia:

  • L’appartamento si trova in una posizione eccellente e offre un facile accesso alla spiaggia, garantendo un’esperienza balneare indimenticabile.
  • L’appartamento è stato progettato con cura, compresi interni moderni e servizi completi per garantire un soggiorno confortevole.
  • Oltre al meraviglioso ambiente, destinacioni.com fornisce anche il servizio di noleggio auto aggiuntive per rendere il vostro soggiorpiù piacevole possibile.Godetevi la vista dal balcone o dalla terrazza inclusi nell’appartamento, che creano un’atmosfera rilassante.

 

Apartament Me Qera Ditore te Vollga, Durres

Daily Rental Apartment Vollga, Durres

Accommodates 3 Guests

1 Bedroom 🛌

BOOK NOW 📥