Description

Apartament Me Qera Ditore ne Bllok, Tirane / Daily Rental Tirana

Zgjidhë kryeqytetin shqiptar në një ambient të veçantë dhe të këndshëm destinacioni.com ofron një apartament për qira ditore në zonën e Bllokut.

Apartamenti ndodhet në një prej zonave më të jetueshme dhe të kërkuara të Tiranës, Blloku. Me një pozicion të përshtatshëm, ofron qasje të lehtë në atraksione kryesore, restorante, dhe një jetë noturne të pasur.

Përfshin një dhomë gjumi të arreduar dhe një banjo moderne, duke ofruar hapësirë për akomodim të përshtatshëm për 3 persona. Ambienti është i përshtatshëm për një qëndrim të ngrohtë dhe të paharrueshëm.

Eksploroni Tiranën në një ambient shqiptar autentik duke zgjedhur një apartament me qira ditore në Bllok nga destinacioni.com. Rezervoni sot për një përvojë të paharruar!

Daily Rental Apartment in Bllok, Tirana / Daily Rental Tirana

Choose the Albanian capital in a special and pleasant environment destinacioni.com offers an apartment for daily rent in the Bllok area.

The apartment is located in one of the most livable and sought-after areas of Tirana, Blloku. With a convenient location, it offers easy access to major attractions, restaurants, and a rich nightlife.

It includes a furnished bedroom and a modern bathroom, providing suitable accommodation for 3 people. The environment is suitable for a warm and unforgettable stay.

Explore Tirana in an authentic Albanian environment by choosing an apartment for daily rent in Bllok from destination.com. Book today for an unforgettable experience!

Appartamento in affitto giornaliero in Bllok, Tirana / Affitto giornaliero Tirana

Scegli la capitale albanese in un ambiente speciale e piacevole. Destinacioni.com offre un appartamento in affitto giornaliero nella zona di Bllok.

L’appartamento si trova in una delle zone più vivibili e ambite di Tirana, Blloku. Con una posizione comoda, offre un facile accesso alle principali attrazioni, ai ristoranti e ad una ricca vita notturna.

Comprende una camera da letto arredata e un bagno moderno, offrendo una sistemazione adeguata per 3 persone. L’ambiente è adatto per un soggiorno caldo ed indimenticabile.

Esplora Tirana in un autentico ambiente albanese scegliendo un appartamento in affitto giornaliero a Bllok da Destinacioni.com. Prenota oggi per un’esperienza indimenticabile!

 

Apartament Me Qera Ditore ne Bllok, Tirane

Daily Rental Apartment in Blloku, Tirana

Accommodates 3 Guests

1 Bedroom

BOOK NOW