Description

Apartament Me Qera Ditore Rana e Hedhun / Daily Rental Shengjin

Eksploroni bregdetin e mrekullueshëm shqiptar duke qëndruar në një apartament të ofruar për qira ditore në zonën e Rana e Hedhun nga destinacioni.com.

Apartamenti ndodhet në një pozicion të privilegjuar pranë Rana e Hedhun, duke ofruar një pamje spektakolare të detit dhe akses të lehtë në plazh.

Eksploroni bregdetin e Shëngjinit me një ndjenjë të veçantë të kthimit në shtëpi në një apartament të destinacioni.com. Rezervoni sot për një përvojë bregdetare të paharruar!

Daily Rental Apartment Rana e Hedhun / Daily Rental Shengjin

Explore the wonderful Albanian coast by staying in an apartment offered for daily rent in the Rana e Hedhun area by destinacioni.com

The apartment is located in a privileged position near Rana e Hedhun, offering a spectacular view of the sea and easy access to the beach.

Explore the coast of Shengjin with a special feeling of coming home in a destination.com apartment. Book today for an unforgettable seaside experience!

Affitto giornaliero Appartamento Rana e Hedhun / Affitto giornaliero Shengjin

Esplora la meravigliosa costa albanese soggiornando in un appartamento offerto in affitto giornaliero nella zona Rana e Hedhun da destinacioni.com

L’appartamento si trova in una posizione privilegiata vicino a Rana e Hedhun, offrendo una vista spettacolare sul mare e un facile accesso alla spiaggia.

Esplora la costa di Shengjin con la sensazione speciale di tornare a casa in un appartamento di Destination.com. Prenota oggi per un’esperienza al mare indimenticabile!

Apartament Me Qera Ditore te Rana e Hedhun, Shengjin ‍♂️

Daily Rental Studio Apartment at Rana e Hedhun, Shengjin ‍♂️

Accommodates 2-4 Guests

1 Bedroom

BOOK NOW