Description

Vile Me Qera Ditore Durres / Daily Rental Villa Durres Albania

Zbuloni një vendstrehim të jashtë zakonshëm në zemër të Shkallnurit, Durrës, vila me qira ditore e ofruar nga Destinacioni.com. Ky shërbim ekskluziv ofron një qëndrim të jashtëzakonshëm, duke ndërthurur luksin, komoditetin dhe argëtimiVila rrethohet me një ambient të brendshëm të dizajnuar mirë me dy dhoma gjumi me tre krevate të rehatshme, që strehojnë deri në tetë të ftuar. Luks me xhakuzi si të jashtëm ashtu edhe të brendshëm. Çlodhuni dhe  shijoni efektet qetësuese të një eksperience me xhakuzi.Vila ofronë mjedisin e përsosur për pjekje në skarë në natyrë, duke i lejuar mysafirët të shijojnë ushqime të shijshme në ajër të hapur. Kënaquni në një arratisje të paharrueshme me vilen me qira në Shkallnur, Durrës, Shqipëri, përmes Destinacioni.com. Rezervoni qëndrimin tuaj tani dhe zhytuni në një botë luksi, qetësie dhe argëtimi.

Villas for daily rent Durres / Villas for daily rent Durres Albania

Discover an unparalleled retreat in the heart of Shkallnur, Durres, with villa rentals provided by Destinacioni.com. This exclusive service offers an exceptional stay, blending luxury, comfort, and entertainment. The villas boast a well-designed interior featuring two bedrooms with three comfortable beds, accommodating up to eight guests. The thoughtfully arranged space ensures a spacious and comfortable stay for everyone Immerse yourself in luxury with both outdoor and indoor jacuzzis. Unwind and rejuvenate as you enjoy the soothing effects of a Jacuzzi experience, adding an extra touch of opulence to your stayThe villas provide the perfect setting for outdoor grilling, allowing guests to savor delicious meals in the open air.Indulge in an unforgettable escape with villa rentals in Shkallnur, Durres, Albania, through Destinacioni.com. Book your stay now and immerse yourself in a world of luxury, tranquility, and entertainment.

Villa Rentals in (Shkallnur, Durres) Albania  🏡

Accommodates up to 8 guests
2 Bedrooms 🛌 (3 Beds)
1 Bathroom
Outdoor & Indoor Jacuzzi 🏊‍♂️
🍖Barbecue, Music speaker 🎶
BOOK NOW 📥