Description

Vile Me Qera Ditore ne Korce / Daily Rental Villa in Korce

Përjetoni mishërimin e luksit dhe komoditetit duke zgjedhur këtë vilë të shkëlqyer me qira ditore,

e vendosur në mjedisin piktoresk të Qatrom, Korçë.

Kjo vilë e pajisur mirë përmban dy dhoma gjumi të dizajnuara në mënyrë elegante, secila e zbukuruar me orendi moderne dhe shtrat të rehatshëm.

Me dy krevate, ai strehon deri në gjashtë të ftuar, duke siguruar një qëndrim të bollshëm dhe të rehatshëm.

Përqafoni ngrohtësinë dhe hijeshinë e vilës me oxhakun e saj të brendshëm. Vila është e mobiluar me nje dizajne modern për të përmbushur standardet më të larta të rehatisë.

Mobiljet cilësore dhe dekori me shije kontribuojnë në një përvojë jetese të pasur.

Shijoni luksoz në këtë vilë me qira ditore në Qatrom, Korçë, duke ofruar një përzierje të përsosur të sofistikimit dhe rehati.

Rezervoni qëndrimin tuaj tani për një eksperiencë të paharrueshme me familjen ose miqtë!

Daily Rental Villa in Korce / Daily Rental Villa in Korce

Experience the epitome of luxury and comfort by choosing this exquisite daily rental villa nestled in the scenic surroundings of Qatrom, Korce.

Situated in the charming area of Qatrom, the villa offers a tranquil escape with breathtaking views, providing an ideal setting for relaxation and rejuvenation.

This well-appointed villa features two elegantly designed bedrooms, each adorned with modern furnishings and comfortable bedding.

With two beds, it accommodates up to six guests, ensuring a spacious and comfortable stay.

Embrace the warmth and charm of the villa with its indoor fireplace, especially during the cooler evenings, it adds a touch of elegance to your stay.

Indulge in a luxurious retreat at this Daily Rental Villa in Qatrom, Korce, offering an impeccable blend of sophistication and comfort.

Book your stay now for an unforgettable experience with family or friends!

Vile Me Qera Ditore ne Qatrom, Korce 🏡
Daily Rental Villa in Qatrom, Korce 🏡
Accommodates up to 6 guests
2 Bedrooms

2 Beds

Indoor fireplace 🔥

Billiards 🎱

BOOK NOW 📥