Description

Vile Me Qera Ditore ne Green Coast Residences, Palase 🏡
Daily Rental Villa in Green Coast Residences, Palase 🏡
Accommodates up to 7 guests
3 Bedrooms 🛌
Private Pool 🏊‍♂️
Private Backyard 🌿

Free Parking 🚘, Free Wifi

Minimum 2 nights reservation!🗓️
BOOK NOW 📥

Price / Çmimi:

February – March | Shkurt  – Mars  250-270€ / night 

April – May  | Prill – Maj  320-370 / night

June | Qershor450€ / night

July – August | Korrik – Gusht 600€ / night

September | Shtator 450€ / night

Vile Me Qera Ditore ne Palase / Daily Rental Villa in Palase

Vila ndodhet në Green Coast Resort and Residences në Palase, Shqipëri. Mund të strehojë deri në 7 të ftuar dhe ka 3 dhoma gjumi. Vila vjen me një oborr privat, parkim falas dhe Wi-Fi  pa pagesë.

Vila eshte e dizajnuar mirë ka 3 dhoma gjumi, duke siguruar strehim për deri në 7 të ftuar. Ka siperfaqe te bollshme, duke siguruar një qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm për familjet ose grupet e vogla.

Hyni në një oaz privat të oborrit të shtëpisë që plotëson ambientin bregdetar. Nëse dëshironi një kafe të qetë në mëngjes ose një mbrëmje relaksuese nën yje, oborri privat i vilës ofron një vendstrehim të qetë.

Qëndroni të lidhur me shërbimin WiFi falas. Qoftë për punë në distancë ose për ndarjen e momenteve tuaja të pushimeve, vila ofron lidhje interneti me shpejtësi të lartë për lehtësinë tuaj.

Përjetoni joshjen e jetesës në bregdet me një vilë me qira ditore në Green Coast Residences, Palase, Shqipëri, me mirësjellje të Destinacioni.com. Rezervoni qëndrimin tuaj tani dhe zhytuni në një botë ku sharmi buzë detit takohet me rehatinë moderne.

 

 

Villa for daily rent in Palase / Villa for daily rent in Palase

 

The villa is located at Green Coast Resort and Residences in Palase, Albania. It can accommodate up to 7 guests and has 3 bedrooms. The villa comes with a private courtyard, free parking and free Wi-Fi

The villa is by the sea and offers access to a private beach. It also has a swimming pool

The villa is well designed with thre bedrooms, providing accommodation for up to seven guests. The layout is spacious, providing a comfortable and pleasant stay for families or small groups.

Step into a private backyard oasis that complements the coastal setting. Whether you want a quiet morning coffee or a relaxing evening under the stars, the villa’s private courtyard offers a peaceful retreat.

Stay connected with free WiFi service. Whether for remote work or sharing your vacation moments, the villa offers high speed internet connection for your convenience.

Experience the allure of coastal living with a daily villa rental at Green Coast Residences, Palase, Albania, courtesy of Destinacioni.com. Book your stay now and immerse yourself in a world where seaside charm meets modern comfort.