Makina Me Qera / Rent a Car Albania

Makina Me Qera Rinas Airport. Ofrojme te gjitha llojet e modeleve te makinave duke filluar nga makina ekonomike deri te ato me luksozet. Sherbim dhe asistence rrugore 24/7. Zgjidhni modelin tuaj te preferuar dhe udhetoni te sigurte!

mercedes-benz-logo-B52D36D689-seeklogo.com

RANGE ROVER SPORT Me Qera / For Rent

Year: 2015 | 3.0 Diesel | Automatic Transmission

AUDI A3 Me Qera / For Rent

Year: 2012 | 2.0 Gasoline | Automatic Transmission

BMW SERIA 5 Me Qera / For Rent

Year: 2015 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

AUDI Q7 Me Qera / For Rent

Year: 2017 | 3.0 Diesel | Automatic Transmission

AUDI A6 Me Qera / For Rent

Year: 2017 | 3.0 Diesel | Automatic Transmission

SKODA KAMIQ Me Qera / For Rent

Year: 2024 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

HYUNDAI SANTAFE Me Qera / For Rent

7 Seater | Year: 2013 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

VOLKSWAGEN PASSAT CC Me Qera / For Rent

Year: 2013 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

AUDI A3 Me Qera / For Rent

Year: 2015 | 1.6 Diesel | Automatic Transmission

AUDI A4 Me Qera / For Rent

Year: 2014 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

PORSCHE CAYENNE Me Qera / For Rent

Year: 2014 | 3.6 Gasoline | Automatic Transmission

SEAT LEON Me Qera / For Rent

Year: 2013 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

HYUNDAI i40 Me Qera / For Rent

Year: 2013 | 1.7 Diesel | Automatic Transmission

SKODA SUPERB Me Qera / For Rent

Year: 2022 | 2.0 Gasoline | Automatic Transmission

HYUNDAI ACCENT Me Qera / For Rent

Year: 2021 | 1.4 Gasoline | Automatic Transmission

MERCEDES BENZ VIANO Me Qera / For Rent

7 & 9 Seater | Diesel | Automatic Transmission

AUDI Q5 Me Qera / For Rent

Year: 2013 | 2.0 Diesel | Automatic Transmission

MERCEDES BENZ GL Me Qera / For Rent

7 Seater | 2.5 Diesel | Automatic Transmission

PORSCHE CAYENNE Me Qera / For Rent

3.6 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2014

KIA K5 Me Qera / For Rent

2.0 Gas (LPG) | Automatic Transmission | Year: 2012

KIA CEED Me Qera / For Rent

1.6 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2010

BMW SERIA 3 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2013

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2013

AUDI A8 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2014

AUDI A7 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2013

AUDI A6 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2014

BMW SERIA 3 Me Qera / For Rent

2.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2014

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2016

AUDI Q5 Me Qera / For Rent

2.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2015

AUDI Q7 Me Qera / For Rent

7 Seater | 3.0 Diesel | Automatic Transmission

OPEL ASTRA Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2017

CITROEN C4 PICASSO Me Qera / For Rent

7 Seater | 2.0 Diesel | Manual Transmission | Year: 2017

BMW X3 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2010

BMW SERIA 2 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2019

FIAT 500X Me Qera / For Rent

1.4 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2020

FIAT 500X Me Qera / For Rent

1.6 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2018

AUDI Q5 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2022

AUDI Q5 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2022

AUDI Q8 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2020

AUDI Q5 Me Qera / For Rent

Gasoline-Gas (LPG) | Automatic Transmission | Year: 2014

MERCEDES BENZ C CLASS Me Qera / For Rent

3.0 Gasoline-Gas (LPG) | Automatic Transmission | Year: 2009

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2017

BMW SERIA 7 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2016

FIAT BRAVO Me Qera / For Rent

1.9 Diesel | Manual Transmission | Year: 2008

VOLKSWAGEN GOLF 6 Me Qera / For Rent

Gasoline-Gas (LPG) | Manual Transmission | Year: 2012

AUDI A3 Me Qera / For Rent

1.9 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2008

BMW X6 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2011

AUDI Q7 Me Qera / For Rent

7 Seater | 3.0 Diesel | Automatic Transmission

BMW X6 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2011

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2016

TOYOTA RAV4 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2012

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2015

AUDI A6 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2015

HYUNDAI KONA Me Qera / For Rent

1.6 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2021

SKODA OCTAVIA Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2020

BMW X5 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2022

AUDI Q7 Me Qera / For Rent

3.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2019

AUDI A5 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2014

AUDI A4 Me Qera / For Rent

2.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2013

SKODA FABIA Me Qera / For Rent

1.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2023

VOLVO S80 Me Qera / For Rent

2.4 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2009

HYUNDAI BAYRON Me Qera / For Rent

1.4 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2023

AUDI A8 Me Qera / For Rent

3.0 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2015

HYUNDAI i30 Me Qera / For Rent

1.6 Diesel | Automatic Transmission | Year: 2013

AUDI A3 Me Qera / For Rent

1.4 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2012

MERCEDES BENZ VIANO

7 Seater | 2.2 Diesel | Automatic Transmission

MERCEDES BENZ GLC Me Qera / For Rent

3.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2019

HYUNDAI i20 Me Qera / For Rent

1.4 Diesel | Manual Transmission | Year: 2010

VOLKSWAGEN PASSAT Me Qera / For Rent

2.0 Gasoline - Gas (LPG) | Automatic Transmission | Year: 2014

AUDI Q7 Me Qera / For Rent

3.0 Gasoline | Automatic Transmission | Year: 2013

Makina me qera Tirane

Makina me qera Tirane ofron një shërbim shumë të këndshëm dhe të përshtatshëm për udhëtarët Makina me qera Tirane, ky shërbim mund të përdoret për udhëtime të shkurtra apo të gjata, dhe flitet se është zgjedhja ideale për ata që duan liri të plotë gjatë udhëtimit. Me një gamë të gjerë automjeteve dhe opsioneve, kjo shërbim bën të mundur përshtatjen e makines sipas nevojave të çdo individu  Makina me qera Tirane, Nëpërmjet këtij shërbimi, udhëtarët mund të eksplorojnë qytetin dhe zonat përreth me lehtësi dhe përgjatë udhëtimit të tyre të përzgjedhur Makina me qera Tirane

Makina me qera Durres

Eshte një mundësi e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të udhëtojnë në mënyrë të pavarur dhe komode. Flota e makinave ofron modele të ndryshme, duke përfshirë automjete ekonomike, të mesme dhe të mëdha, duke iu dhënë klientëve një gamë të gjerë zgjedhjesh. Kjo mundësi e lirë lëvizjeje siguron fleksibilitet dhe lehtësi në organizimin e udhëtimeve, pa pësuar vështirësitë e transportit publik Makina me qera Tirane

Eshte një opsion i preferuar për turistët dhe biznesmenët, duke ofruar një alternativë të shkëlqyeshme për transportin. Me shërbim cilësor dhe çmime të arsyeshme, kjo zgjedhje bëhet gjithnjë e më e preferueshme për ata që dëshirojnë udhëtime të pavarura dhe pa kufij. Një flotë e përditësuar dhe një shërbim i përkushtuar bëjnë që eksperienca e makina me qera Tirane të jetë e kënaqshme dhe e paharrueshme Makina me qera Tirane

 

 
 

Makina Me Qera Aeroport

 

 

Në këtë qytet ofrojnë jo vetëm komoditetin e lëvizjes, por edhe mundësinë për të eksploruar destinacionet turistike të bukura rreth Tiranës Makina me qera Tirane pavarësisht qëllimeve të udhëtimit, ky shërbim siguron një mënyrë të përshtatshme dhe efikase për të shijuar udhëtimin tuaj. Kombinimi i lirësisë së makinës me qera dhe bukurisë së peizazheve të pashtershme shpërthen në një aventurë të paparë dhe të paharrueshme Makina me qera Tirane

Mund të jetë zgjedhja e duhur për ata që dëshirojnë një udhëtim të pavarur dhe të personalizuar Makina me qera Tirane me opsionet e ndryshme të makinave dhe shërbimin e shkëlqyeshëm, udhëtarët kanë mundësinë për të planifikuar udhëtimin e tyre sipas preferencave të tyre. Një flotë e modernizuar dhe një ekip i përkushtuar bëjnë këtë shërbim një alternativë të preferuar për shumë Makine me qera tirane

Makina me qera ne Rinas

Eshtë një opsion i përshtatshëm jo vetëm për turistët, por edhe për rezidentët vendas Makina me qera Tirane ofron shërbim lehtësi dhe kënaqësi në lëvizje, duke e bërë të mundur për të gjithë të eksplorojnë qytetin dhe zonat përreth në mënyrë të pavarur. Nëpërmjet flotës së makinave të cilësisë së lartë, udhëtarët kanë mundësinë të shijojnë një eksperiencë të re dhe të kënaqshme çdo herë që marrin në makina me qera Tirane.

 

 
 
 
 
 
 
 

Makina me qera

Makina me qera ofron një shërbim shumë të këndshëm dhe të përshtatshëm për udhëtarët. Ky shërbim mund të përdoret për udhëtime të shkurtra apo të gjata, dhe flitet se është zgjedhja ideale për ata që duan liri të plotë gjatë udhëtimit. Me një gamë të gjerë automjeteve dhe opsioneve, kjo shërbim bën të mundur përshtatjen e makines sipas nevojave të çdo individu Makina me qera Tirane, Nëpërmjet këtij shërbimi, udhëtarët mund të eksplorojnë qytetin dhe zonat përreth me lehtësi dhe përgjatë udhëtimit të tyre të përzgjedhur.
 
 
 
Translate »